we gaan weer kopen, kopen niet kijken

Kopen Zonder Kijken keert terug met maar liefst twee seizoenen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Maartje BrockberndKopen Zonder Kijken keert terug met maar liefst twee seizoenen
RTL

De laatste aflevering van het huidige seizoen 'Kopen Zonder Kijken' is uitgezonden, maar het betekent niet dat de fans van het eerste uur in een zwart gat vallen. Presentator Martijn Krabbé (52) komt namelijk snel terug met een gloednieuw seizoen van zijn succesprogramma.

"Jullie zijn nog niet van ons af"

Kijkcijferklapper Kopen Zonder Kijken scoort de pannen van het dak, dus het kan niet anders dan dat Martijn en zijn team van woonexperts in 2021 opnieuw stelletjes bijstaan die hun woonwens in vervulling willen laten gaan. Seizoen vier staat in de steigers, waarna nog een vijfde seizoen volgt.

"Jullie zijn nog niet van ons af", vertelt Martijn aan RTL Boulevard. "Waar we nu vooral naar kijken, is of we ook mensen hebben die een keer naar een ander soort huis willen. Of die net iets avontuurlijker in het leven staan."

Makelaar Alex schrikt van rare ontdekking in Kopen Zonder Kijken
Lees ook

Makelaar Alex schrikt van rare ontdekking in Kopen Zonder Kijken

Met andere woorden: de kijker zit voor twee seizoenen gebeiteld. De nieuwe seizoenen beloven net een tikkeltje spannender te worden dan de visgraatvloer en stalen deuren die Bob en Roos zo graag in hun projecten laten plaatsen, biechtte Martijn op in de allerlaatste aflevering van het seizoen. "Ik beloof jullie allemaal nieuwe bingokaarten", zegt de presentator, doelend op de voorspelbare elementen die in iedere aflevering terugkeren. 

Lees meer over
Martijn KrabbéKopen Zonder Kijken