Echte liefde, onverwoestbaar

Prince Charming: 'Wel moeilijk gehad tijdens het programma'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Boulevard Prince Charming: 'Wel moeilijk gehad tijdens het programma'
RTL

Na 'De Bachelorette' met Gaby Blaaser (34) is het nu de beurt aan 'Prince Charming' met Marvin (29). De single man gaat op zoek naar zijn droomvent in het programma en vertelt aan RTL Boulevard alvast hoe het allemaal is verlopen.

"Ik heb het wel moeilijk gehad tijdens het programma"

De datingshow Prince Charming gaat op 16 december van start bij Videoland, maar de 29-jarige vertelt aan RTL Boulevard alvast wat details over zijn avontuur in Italië. "Ik ga op zoek naar mijn ware liefde", legt Marvin uit. Dat was wel wat onwennig voor de charmeur. "Wie staat er ooit met 10 mannen voor zich? Het is gewoon een vleeskeuring eigenlijk, zowel voor hen als voor mij."

Dit zijn de eerste heerlijke beelden van Prince Charming
Lees ook

Dit zijn de eerste heerlijke beelden van Prince Charming

De 'romanticus' stond in een 'luxepositie', aangezien hij zelf niet kon afvallen. "Maar ik heb het wel moeilijk gehad tijdens het programma, want ik wil niemand teleurstellen. En dat doe je toch. Als je iemand naar huis moet sturen, vond ik dat heel moeilijk. Ik word dan wel nerveus." 

Marvin heeft een bepaald type waar hij op valt, maar vertelt natuurlijk nog niet wie van de 10 mannen daaraan voldoet. "Ik was op zoek naar een heel loyale en knappe vent, en iemand waar ik een maatje mee kan zijn, maar ook een goede liefdesrelatie mee heb. Een buddy en een lover in één." Hij bevestigt dat hij uiteindelijk één iemand heeft gekozen en dat het programma dus geslaagd is. 

Marvins avonturen in Prince Charming zijn vanaf 16 december te volgen bij Videoland. In de video hieronder kun je alvast kennismaken met zijn potentiële liefdes. 

Lees meer over
VideolandPrince CharmingDatenLiefdeRelatieVideoland serie