spill the tea

Bridget Maasland geeft toe: 'André vroeg mij ook ten huwelijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Bridget Maasland geeft toe: 'André vroeg mij ook ten huwelijk'
RTL

Bridget Maasland (46) reageerde vandaag voor het eerst op het nieuws dat haar voormalige vlam André Hazes (26) in het huwelijksbootje gaat stappen. "Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen", zei ze over de verloving met Monique Westenberg (42). Inmiddels geeft ze op Instagram toe dat ze zelf ook een aanzoek kreeg van André, maar dan een jaar geleden.

"Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst"

Een Instagram-comment over Bridgets reactie op André's verloving schiet in het verkeerde keelgat bij de presentatrice. Ze werd 'jaloers' en 'een afgelikte boterham' genoemd door de reageerder. 'Ik ben niet jaloers, ik zeg nooit wat', aldus Bridget. En dan vertelt ze waarom ze haar opmerkingen eerder vandaag maakte: 'Ik vind wel dat ik een grap mag maken als ik eenzelfde huwelijksaanzoek heb gekregen afgelopen kerst.' Aan RTL Boulevard bevestigt Bridget dat er een aanzoek is geweest en dat ze ja had gezegd. Ook laat ze weten dat ze blij is voor het koppel. "Ik ben echt heel blij voor ze en anderen zijn er meer mee bezig dan ik."

Bridget Maasland op Instagram
Bridget Maasland op Instagram

Bridget was vanmorgen telefonisch te gast bij Frank Dane voor Missie 538. Hier werd haar gevraagd wat zij van het aanstaande huwelijk vond. "Oh hartstikke leuk. Ik ben echt heel blij voor ze. Serieus", vertelt ze. "Ik ben alleen wel heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen. Verder vind ik het hartstikke leuk."

In de video hieronder zie je hoe André zijn Monique vroeg. 

Lees meer over
Bridget MaaslandAndré HazesMonique WestenbergHuwelijkLiefde