rumor has it

'Adele werkt aan nieuwe nummers, komen begin volgend jaar'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Adele werkt aan nieuwe nummers, komen begin volgend jaar'
RTL

Al vijf jaar lang tellen de fans van Adele (32) af en het ellenlange wachten lijkt nu eindelijk bijna voorbij te zijn. De zangeres teaset al geruime tijd dat er nieuwe muziek voor de deur staat, maar er komt telkens niets van. Nu onthult de drummer van de band Pearl Jam dat ze werkt aan nieuwe liedjes.

"Haar stem in het echt horen geeft je kippenvel"

Heel 2020 werd er gesnakt naar nieuwe muziek van Adele. De geruchtenmolen draaide op volle toeren, zeker toen de zangeres zelf verklapte dat de lp 'in september' van dit jaar zou verschijnen. Een dooie mus, want er kwam maar niets. Vervolgens stond ze op de planken voor Saturday Night Live en was men ervan overtuigd dat dit hét moment zou zijn dat ze iets zou aankondigen. "Ergens volgend jaar", vertelde ze. Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Pearl Jam-drummer Matt Chamberlain bevestigt met haar te hebben samengewerkt én dat ze aan nieuwe liedjes werkt. 

Nieuw album Adele zit er voorlopig niet in: 'Tot volgend jaar'
Lees ook

Nieuw album Adele zit er voorlopig niet in: 'Tot volgend jaar'

"Ik ben aan het werken aan wat nieuwe muziek van Adele", legt Matt uit in de Eddie Trunk Podcast. "Haar stem in het echt horen geeft je kippenvel. Hij is zo krachtig en emotioneel. Iedereen kent haar stem, maar ’m van dichtbij meemaken is onwerkelijk." Dat is niet het enige waar hij mee pronkt, de drummer heeft inside information over de plaat. "Ze werkt aan nieuw materiaal", geeft hij nog eens toe. 

Hits Double Daily, een gerenommeerd muziekblad, heeft van horen zeggen dat Adele haar grootse comeback gaat maken tijdens de Grammy-ceremonie. Die vindt op 31 januari plaats, wat betekent dat we nog slechts enkele weken moeten wachten. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De fans moeten het doen met weinig, maar Adele trakteerde ze wel op een aantal geinige sketches tijdens Saturday Night Live. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]Muziek