Rap gedaan

Eminem haalt uit naar Mariah Carey en Billie Eilish

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEminem haalt uit naar Mariah Carey en Billie Eilish
RTL

Eminem heeft vandaag een verrassingsalbum gelanceerd, 'Music to be Murdered by - Side B'. Op de plaat, die een extraatje is bij zijn gelijknamige album dat in januari uitkwam, haalt de 48-rapper uit naar verschillende sterren, onder wie zijn ex-liefje Mariah Carey.

"Zo ben ik nou eenmaal, ik geef Billie Eilish nachtmerries"

In het nummer In These Demons lijkt hij iets te willen zeggen over zijn ex-vriendin Mariah Carey. "Ik heb een vraag voor jullie, wat rijmt er op paria?" Ook verwijst hij naar Billie Eilish, die eerder aangaf "doodsbang" te zijn voor Eminem. "Ik leef eigenlijk mijn droom met rappen, wat misschien kinderachtig en dom is. Maar zo ben ik nou eenmaal, ik geef Billie Eilish nachtmerries", rapt hij in het nummer 'Alfred's Theme'.

Politieagent: 'Belager deed moordpoging op Eminem'
Lees ook

Politieagent: 'Belager deed moordpoging op Eminem'

Met Music to be Murdered by uit januari raakte de 48-jarige artiest ook al in opspraak. Op een van de nummers rapt hij namelijk vrij laconiek over de bomaanval in Manchester Arena tijdens een concert van Ariana Grande in 2017. De burgemeester van Manchester noemde zijn uitspraken toen "onnodig kwetsend" en "ongelooflijk respectloos".