mcdreamy

Derek Shepherd komt nóg een keer terug in Grey's Anatomy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ABC Derek Shepherd komt nóg een keer terug in Grey's Anatomy
RTL

Het was een droom die uitkwam voor de fans van 'Grey's Anatomy' en slechts een droom voor Meredith: Derek Shepherd stond haar opeens op te wachten op het strand. De scène zorgde voor heel wat positieve ophef, maar hier blijft het niet bij. Showrunner Krista Vernoff (46) heeft aan het Amerikaanse blad 'Variety' verklapt dat Patrick Dempsey (54) zijn iconische rol nogmaals zal vertolken.

"McDreamy komt aan het einde van het seizoen gewoon weer terug"

De hereniging tussen Meredith en Derek was een hoogtepunt voor de fans van Grey's Anatomy. Al snel verdween hij weer op het droomstrand van de dokter, maar niet getreurd. Krista, de showrunner van de serie, zegt er het volgende over: "McDreamy komt aan het einde van het seizoen gewoon weer terug." Dat verklapt ze aan Variety en is niet het enige opvallende wat ze heeft verteld. Nog meer mensen komen namelijk terug. "We hebben veel hoop, maar ik kan nog niet vertellen wie het zijn", legt ze uit. "Ik mag het nog niet vertellen." 

Yes! Complete Grey's Anatomy-serie bijna te zien bij Videoland
Lees ook

Yes! Complete Grey's Anatomy-serie bijna te zien bij Videoland

Over de geruchten dat álle oudgedienden terugkeren, is Krista wel duidelijk: "Mijn god, dat is mijn wens! Maar nee, nee, dat gaat niet gebeuren." Ook wordt er gesuggereerd dat dit de laatste Grey's Anatomy-reeks zal zijn, maar daar weet Krista nog niets over. "Ik heb geen idee. Dat is het enige wat ik erover kan zeggen. Ik heb een fenomenaal seizoen bedacht en een geweldige seizoensfinale. Maar die zou ook kunnen dienen als seriefinale." De fans zullen rustig af moeten wachten. In de video hieronder zie je alles over het huidige seizoen. 

Lees meer over
Patrick DempseyVideolandGrey's AnatomyVideoland serie