voor altijd

Leontine Borsato staat stil bij verjaardag ex-man Marco

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLeontine Borsato staat stil bij verjaardag ex-man Marco
RTL

Leontine (53) en Marco Borsato (54) besloten begin dit jaar na meer dan 20 jaar samen te zijn geweest, een punt te zetten achter hun relatie. Dat er echter geen haat en nijd tussen hen is bewijst het gezicht van 'Rad van Fortuin' op haar Instagram.

Een 'quarantaartje' vandaag voor Marco Borsato, die 54 jaar is geworden. De coronamaatregelen gelden ook voor bekend Nederland en daarom deelt Leontine bij wijze van felicitatie een aantal foto's van haar ex en hun kids.

© Instagram @leontineborsato
© Instagram @leontineborsato

Via haar Instagram Stories wenst Leontine de vader van haar kinderen een 'fijne verjaardag'. De voormalig presentatrice tagt haar ex ook in de foto's, maar de kans is klein dat hij ze ziet. Marco's laatste post op het platform vond namelijk plaats op 31 december 2019. Toch kroop de zanger vorige week even uit zijn social media schulp om André Hazes te feliciteren met zijn verloving. 

Marco maakte begin dit jaar zijn agenda voor onbepaalde tijd leeg vanwege een burn-out. Kort daarna werd bekend dat zijn huwelijk na bijna 22 jaar was gestrand. "Maar dat betekent niet dat ik nooit meer terugkom. Ik heb alleen nog even tijd nodig om er straks weer helemaal te kunnen zijn", beloofde hij aan zijn fans.

Ook de zoon van Leontine en Marco heeft een bekende ex. In de eerste aflevering van Temptation Love Therapy kom je er alles over te weten.

Lees meer over
Marco BorsatoLeontine Borsato