dios mio!

It's a wrap: Élite seizoen vier binnenkort te zien bij Netflix

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix / ÉliteIt's a wrap: Élite seizoen vier binnenkort te zien bij Netflix
RTL

De prestigieuze school Las Encinas opent binnenkort weer haar deuren voor het vierde seizoen van de Netflix-serie 'Élite'. Nu de opnames achter de rug zijn wordt duidelijk dat de Spaanse hitserie een heel andere kant opgaat.

"Geniet van deze foto's totdat we je kunnen laten zien waar de cast zo hard aan heeft gewerkt"

Via een berichtje op Twitter laat Netflix weten dat de opnames er alweer op zitten. 'Geniet van deze foto's totdat we je kunnen laten zien waar de cast zo hard aan heeft gewerkt', valt er te lezen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Netflix maakt nieuwe cast Élite seizoen vier bekend
Lees ook

Netflix maakt nieuwe cast Élite seizoen vier bekend

Veel is er nog niet bekend over het vierde deel, maar na het vorige seizoen zijn er nog voldoende vragen die beantwoord kunnen worden. Er is ook nog geen officiële datum bekend, maar het zal in ieder geval volgend jaar zijn. Zo kwam het eerste seizoen uit in oktober 2018, seizoen 2 in september 2019 en seizoen 3 verscheen afgelopen maart.

Eerder werd al wel duidelijk dat we in seizoen 4 afscheid nemen van een groot deel van de cast. Mina El Hammani (Nadia), Danna Paola Lucrecia (Lu), Ester Expósito (Carla), Álvaro Rico (Polo) en Jorge López (Valerio) zullen volgend seizoen niet terugkeren.

Maar niet alle leerlingen van Las Encinas sloten het derde seizoen af met een diploma op zak. Arón Piper (Ander), Georgina Amorós (Cayetana), Itzan Escamilla (Samuel), Omar Ayuso (Omar), Claudia Salas (Rebeka) en Miguel Bernardeau (Gúzman) zijn wél nog steeds te zien in de populaire serie. Ook Pol Granch, Carla Díaz, Manu Rios Fernandez en Martina Cariddi zijn aan de cast toegevoegd.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Élite vertelt het verhaal van studenten die les hebben op een elitaire school, Las Encinas. Nadat een aardbeving een andere school in de buurt tot puin reduceert, worden de leerlingen daarvan op Las Encinas geplaatst. De nieuwe leerlingen kunnen niet bepaald door één deur met de verwende studenten op de school. Het begint allemaal met pesterijen, maar loopt uit de hand als een studente onder mysterieuze omstandigheden verdwijnt.

De eerste drie seizoenen zijn te zien bij Netflix. Al gezien? Misschien is The Queen's Gambit dan iets voor jou.

Lees meer over
Netflix