gaat alle kanten op

Jan en Nienke uit BzV weer samen, Bastiaan en Milou uit elkaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Linelle Deunk/KRONCRVJan en Nienke uit BzV weer samen, Bastiaan en Milou uit elkaar
RTL

De kerstspecial van 'Boer zoekt Vrouw' gaf heel wat inzichten in de liefdesleven van de boeren van het afgelopen seizoen. Yvon Jaspers (47) ging bij ze langs om eens te checken hoe het er allemaal voor stond. Ruim 1,3 miljoen kijkers zagen hoe de vork in de steel steekt.

"Ik was tot de conclusie gekomen dat ik niet wist of ik haar wel kon geven wat ze nodig heeft"

Wanneer Yvon aanschuift aan de keukentafel bij Milou en Bastiaan zijn de scheurtjes in hun relatie al te zien. De twee blikken terug op hun avontuur in Boer zoekt Vrouw en vertellen hoe ze er nu voor staan. Bastiaan liet weten dat het nu heel anders tussen de twee gesteld is dan toen ze samen in een jacuzzi zaten in Lapland. Ook Milou twijfelde, omdat ze nog altijd niet wist of ze van het boerenleven gelukkig zou worden. Vlak na Yvons bezoek doofde de vlam en gingen de twee elk hun eigen weg. 

Annemiek uit BzV voelde zich 'mislukt' tijdens deelname
Lees ook

Annemiek uit BzV voelde zich 'mislukt' tijdens deelname

Bij Jan en Nienke was het een stuk vrolijker. Het stel zette afgelopen zomer een punt achter hun relatie, maar daar zijn ze toch op teruggekomen. "Nu is het écht aan", laat Jan weten. "Het had even wat aanloopmoeilijkheden, maar nu blijft ze." Ook deed hij uit de doeken waar het misging tussen hem en Nienke. "Ik vond het in het begin vrij snel gaan tussen ons. Ze was heel veel bij", verklaart de boer. 

Corona speelde ook een grote rol, volgens Jan. "Daardoor waren nog meer op elkaar aangewezen", legt hij uit. "Door die corona zat ik ook niet zo lekker in mijn vel, omdat mijn bedrijf dicht moest. Ik was tot de conclusie gekomen dat ik niet wist of ik haar wel kon geven wat ze nodig heeft. Ik vond het een heel grote stap om er samen voor te gaan." De twee gingen uit elkaar. "Het was ook een beetje zelfbescherming." Maar zonder Nienke kon hij het niet aan. "Toch een soort van liefdesverdriet en heel veel spijt. Nienke wilde gelukkig nog. En nu gaat het supergoed."

Yvons boerenbezoekjes bracht haar ook bij Annemiek, Geert Jan en Geert. De drie boeren wisten de liefde niet te vinden tijdens Boer zoekt Vrouw en zijn dus nog altijd op zoek naar de ware. Voor boerin Annemiek alleen niet. Ze vertelde nog niet helemaal klaar te zijn voor een relatie en 'liever gelukkig alleen' is dan 'ongelukkig samen'. 

In de video hieronder zie je waarom het uitging tussen Annemiek en haar Charlie. 

Lees meer over
Boer zoekt Vrouw