doeslief

Linda de Mol neemt het op voor Bridget: 'Zij werd de zondebok'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Linda de Mol neemt het op voor Bridget: 'Zij werd de zondebok'
RTL

Het is niet het makkelijkste jaar geweest voor Bridget Maasland (45). De presentatrice kreeg enorm veel kritiek om haar relatie met André Hazes (26). In 'Linda's Wintermaand' was de zanger te gast en hij werd even flink aan de tand gevoeld door Linda de Mol (56).

"Iedereen deed zo negatief"

Linda is niet bang om de 'korte relatie' tussen André en Bridget te bespreken met de zanger. Hij geeft tekst en uitleg over de breuk met zijn huidige verloofde Monique Westenberg en zijn kortstondige liefdesavontuur met de presentatrice. "Mo en ik gingen al maanden niet lekker", vertelt André. "We waren nog niet echt uit elkaar, maar ik zat op een gegeven op de bank en zei: 'Als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we stoppen'." 

Justine Marcella bevrijdt Bridget Maasland na opnames
Lees ook

Justine Marcella bevrijdt Bridget Maasland na opnames

Monique zou problemen hebben gehad met André's uitgaansgedrag. "Toen ontmoette ik iemand die ook best wel zo'n leefstijl had en ook genoot van een glaasje wijn en gezelligheid", legt hij uit over Bridget. "Ik dacht: dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben." Maar het bleek niet de juiste beslissing te zijn en André keerde weer terug bij zijn oude liefde en moeder van zijn zoon. 

Linda ziet vooral in dat het geen pretje is geweest voor de presentatrice. "Wat ik wel sneu voor Bridget vond, was dat zij voor mijn gevoel een beetje de zondebok was", legt ze uit. "Iedereen deed zo negatief: 'Ja, wat wil je dan met zo'n jonge jongen?' En toen dacht ik: 'Ja, daar was jij toch ook bij?' Het leek net alsof zij meer negativiteit over zich heen kreeg dan jij." André snapt dat wel. "Sommige dingen waren misschien wel terecht, maar je kunt iets zeggen of iets zéggen. Het was echt een hele heftige tijd, ook voor haar, absoluut."

Bridget heeft zelf onlangs gereageerd op alle haat die ze ontvangt na de mislukte relatie. Je ziet het in de video hieronder. 

Lees meer over
Linda de MolBridget MaaslandAndré HazesMonique WestenbergMonique NoellAndré Hazes jr.RelatieLiefde