Matthijsen stellen

Matthijs van Nieuwkerk had bijna trio gevormd met Jinek en Beau

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMatthijs van Nieuwkerk had bijna trio gevormd met Jinek en Beau
RTL

Matthijs van Nieuwkerk nam dit jaar afscheid van zijn geliefde 'De Wereld Draait Door', maar gaat zeker niet bij de pakken neerzitten. De 60-jarige presentator start op oudejaarsavond met zijn nieuwe show 'Matthijs Gaat Door', maar bevestigt nu ook dat het niet veel had gescheeld of hij had de overstap naar RTL gemaakt.

"Ik kon me geen beter gezelschap voorstellen"

Matthijs vertelt in gesprek met AD dat het niet veel had gescheeld of hij was onderdeel geworden van het team bestaande uit Eva Jinek en Beau van Erven Dorens. Zij rouleren momenteel met hun talkshows en het plan was dat Matthijs ook een deel op zich zou nemen.

Matthijs van Nieuwkerk op roze wolk na geboorte kleinzoon
Lees ook

Matthijs van Nieuwkerk op roze wolk na geboorte kleinzoon

Hoewel het geen geheim is dat Matthijs en Peter van der Vorst gesprekken hebben gevoerd, bevestigt de presentator het nu zelf. "Het klopt, we hebben een aantal keer samen met Peter van der Vorst met elkaar gesproken. Ik kon me geen beter gezelschap voorstellen. Eva en Beau horen bij de allerbesten, en niet onbelangrijk de allerleukste. En Peter is een inspirerende chef."

"Het was uiteindelijk met het mes op de keel: dagelijks of wekelijks? Een eigen programma of onderdeel van dit superteam? Ik koos voor Matthijs Gaat Door", aldus de presentator. 

Gelukkig voor Eva en Beau krijgen ze wel versterking van een oude rot in het vak. Humberto Tan keert namelijk terug met een talkshow genaamd Humberto, die elke zondag te zien zal zijn. Hieronder vertelde hij over deze plannen.

Lees meer over
Matthijs van NieuwkerkBeau van Erven DorensEva JinekPeter van der Voort