never say never

Justin Bieber is tekst kwijt tijdens eerste concert in jaren

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesJustin Bieber is tekst kwijt tijdens eerste concert in jaren
RTL

Justin Bieber stond op oudejaarsavond voor het eerst in jaren weer op het podium. Dat de 26-jarige zanger sinds 2017 geen concert meer had gegeven was te merken: hij vergat de tekst van zijn wereldhit 'Sorry'.

"Muziek heeft ons dit jaar zoveel geholpen, voor mij persoonlijk is het helend geweest"

"Ik ben de tekst kwijt", zei Bieber, zo is te zien op beelden die via social media werden gedeeld. Bieber luidde het jaar in vanaf het dak van een hotel in Beverly Hills. De locatie van het concert werd geheim gehouden in de hoop dat er geen mensenmassa op af zou komen. Dat lukte grotendeels, hoewel op foto's te zien is dat er toch een aantal fans bij de show waren.

Miley Cyrus zoent liever met Harry Styles dan met Justin Bieber
Lees ook

Miley Cyrus zoent liever met Harry Styles dan met Justin Bieber

Voor hen, en voor iedereen die via een livestream meekeek, had Bieber een verrassing in petto in de vorm van een nieuwe single. De zanger kondigde de komst van 'Anyone' eerder al aan, maar liet het nummer donderdagavond voor het eerst horen. Meteen na het nieuwjaarsconcert verscheen de videoclip, waarin Bieber à la Rocky Balboa in de boksring stapt.

"Ik kan geen betere manier verzinnen om 2020 af te sluiten en 2021 te beginnen", zei Bieber eerder over zijn nieuwe single en nieuwjaarsshow. "Muziek heeft ons dit jaar zoveel geholpen, voor mij persoonlijk is het helend geweest."

Justin omschreef zijn nieuwe single als 'een hoopvol' nummer. "Het zet de toon voor een prachtig nieuw jaar vol hoop en mogelijkheden."

Lees meer over
Justin Bieber