WIE IS DE RON?

WIDM-kijkers hebben medelijden met 'de nieuwe Ron Boszhard'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Joy Hansson / AVROTROSWIDM-kijkers hebben medelijden met 'de nieuwe Ron Boszhard'
RTL

Gisteravond trapte seizoen 21 van het bijzonder populaire programma 'Wie is de Mol?' af met een mooie 3,1 miljoen kijkers. Zij zagen allemaal hoe er in de eerste uitzending weer iemand direct het deelnemersveld moest verlaten. Een groot deel van de kijkers heeft medelijden met 'de nieuwe Ron Boszhard', die in zijn seizoen zo pijnlijk twee keer werd weggestuurd. Let op: dit artikel bevat spoilers over de eerste afvaller.

"De Ron Boszhard-award gaat dit jaar naar..."

Na een spannende eerste aflevering waarin de tien kandidaten direct al werden bespeeld door de Mol, de altijd legendarische laseropdracht mochten doen én hun geheugen op de proef werd gesteld, was het na drie opdrachten tijd voor de test en executie. Als eerste naar huis gaan is misschien nog wel erger dan vlak voor de finale het terrein moeten verlaten. Na drie groene schermen voor Splinter, Charlotte en Lakhsmi, kreeg zanger Remco Veldhuis zijn scherm te zien. Tot grote schrik van iedereen was zijn scherm rood, wat betekent dat hij zijn spullen moet pakken.

Wie is de Mol? trapt af met beste seizoensopener ooit
Lees ook

Wie is de Mol? trapt af met beste seizoensopener ooit

Kijkers thuis hadden te doen met Remco, die het uiteraard bijzonder jammer vond om Wie is de Mol? zo vroeg al te moeten verlaten. 'En de Ron Boszhard-award gaat dit jaar naar... Remco Kemper!' schrijft iemand op Twitter. Een ander: 'Och, Remco is de Ron.' Weer iemand anders zegt: 'Remco. De persoon die zijn eigen antwoord uit de vragenlijst vergat en er in de eerste aflevering uitvliegt. We hebben de nieuwe Ron gevonden!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

RTL Boulevard sprak met twee Wie is de Mol?-kandidaten over het nieuwe seizoen. Meer details over de nieuwste reeks zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Remco VeldhuisWie is de Mol?