ferry sad

Management beëindigt samenwerking met Ferry Doedens

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP/Instagram @levyvanwilgenManagement beëindigt samenwerking met Ferry Doedens
RTL

Het lijkt erop dat het tweede vertrek bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en de online uitspattingen van Ferry Doedens (30) zijn management iets te veel zijn geworden. CTM Management laat aan RTL Boulevard weten dat ze de samenwerking met de acteur beëindigd hebben.

Ferry haalt al enige tijd op een negatieve manier de krantenkoppen. Zijn contract met GTST is tot zijn grote verdriet stopgezet nadat hij herhaaldelijk de afspraken met zijn werkgever niet na kon komen. Nu hij een carrière in de donkere hoeken van het internet lijkt te ambiëren en gevoelig beeldmateriaal van zichzelf deelt op een bekend platform, lijkt de maat vol.

Ferry Doedens neemt met verdriet afscheid van GTST
Lees ook

Ferry Doedens neemt met verdriet afscheid van GTST

Volgens RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens is de carrière van Ferry na zijn dramatische vertrek uit Meerdijk nog zeker niet voorbij. Hij voorzag eerder nog een gouden toekomst als influencer voor de acteur. 

Ferry heeft inmiddels gereageerd op de breuk met zijn management. 'Op dit moment doen er allerlei verhalen over mij de ronde. Vandaar even een reactie van mijn kant', laat de acteur weten in zijn Instagram Stories. Volgens hem zijn ze na 'een goed gesprek' uit elkaar gegaan. 'Net als in een relatie komt het voor dat de koek soms op is en je merkt dat je niet meer bij elkaar past.'

Ferry heeft even rust nodig, laat hij weten. 'Ik krijg op dit moment veel aanvragen vanuit de media, maar ik hoop dat jullie respecteren dat ik er op dit moment voor kies om even nergens op in te gaan. Ik wil alles graag rustig laten bezinken en als het moment daar is voor mij zal ik van mij laten horen.'

Ferry Doedens op Instagram© Instagram @ferrydoedens
Ferry Doedens op Instagram
Lees meer over
Ferry Doedens