boxing influencers

Kunnen Prince Charming Diggie en Mitchell weer door één deur?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom Cornelissen/VideolandKunnen  Prince Charming Diggie en Mitchell weer door één deur?
RTL

Diggie en Mitchell gingen flink tegen elkaar tekeer in de laatste aflevering van 'Prince Charming' en dat allemaal doordat Mitchell Diggie ervan beschuldigde alleen maar mee te doen aan het programma om zo meer Instagram-volgers te krijgen. Hoe gaat het nu tussen de mannen?

"Ik ben ook niet op mijn mondje gevallen, dus ik zeg ook waar het op staat"

Mitchell vertelt in Date or No Date? dat hij nog steeds contact heeft met de andere deelnemers. Zélfs met Diggie. "Het is inmiddels helemaal uitgepraat. We zijn weer goed met elkaar en we hebben erover gesproken."

Sezer voelde 'geen concurrentie' in Prince Charming
Lees ook

Sezer voelde 'geen concurrentie' in Prince Charming

Volgens de entertainer vond de ruzie in the heat of the moment plaats. "Dat was voor hem, maar ook voor mij het geval." Mitchell is van mening dat iedereen zijn goede en slechte kanten heeft. "Dat was op dat moment het vuurtje dat werd aangewakkerd. Dat moest ik in dit geval zijn. Ik ben ook niet op mijn mondje gevallen, dus ik zeg ook waar het op staat."

Het programma is nou eenmaal een spel. "En dat spel moet gespeeld worden. Soms met harde hand."

In aflevering 5 van Prince Charming was te zien hoe Ricky na de ruzie partij koos voor Diggie. Hoe kijkt Mitchell hier tegenaan? Je ziet het in onderstaande video.

Date or No Date? is opgenomen in het W Hotel in Amsterdam.

Hier vind je alle afleveringen van Date or No Date?

Lees meer over
Prince CharmingVideoland serie