uitgespeeld

Kijkers stemmen Vlaamse Big Brother-kandidaat naar huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/Videoland Kijkers stemmen Vlaamse Big Brother-kandidaat naar huis
RTL

De acht kandidaten die door de selectiedagen van 'Big Brother' zijn gekomen en als eerste voet in het huis mogen zetten, zijn er niet gekomen om er slechts één week te blijven. Helaas voor Ziko is dat voor hem wel het geval. Gisteren werd hij zonder pardon naar huis gestemd en mocht zijn vriendin slash rivale Liese blijven.

"Er is niets wat ik anders had willen doen"

Het bed van Ziko is nog maar net warm, of hij moet alweer zijn koffers inpakken. De harde realiteit van dit realityprogramma kwam als een klap binnen bij de Vlaamse breakdancekampioen. "Het is jammer, maar ik heb mijn ding gedaan", vertelt hij verslagen na het slechte nieuws. "Er is niets wat ik anders had willen doen." Door zijn vertrek is het Big Brother-huis een spraakmakende kandidaat armer. 

Big Brother-huis is nu al twee extra bewoners rijker
Lees ook

Big Brother-huis is nu al twee extra bewoners rijker

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dat hij niet strategisch heeft gespeeld in de eerste week van Big Brother is misschien wel hetgeen wat hem zo duur komt te staan. Met onverstaanbare zinnen legt hij presentatoren Peter en Geraldine iets uit over zichzelf blijven en concurrentie. "Sommigen zullen zich geïntimideerd voelen", legt Ziko uit als hij het over zijn aanwezige persoonlijkheid heeft. "Met Liese had ik direct een klik, maar sommigen kunnen daar niet tegen."

Kijk Big Brother iedere werkdag om 21.30 uur op RTL 5 of via Videoland.

Lees meer over
Big Brother