nog rapper dan ali

Maurice slaat Ali B 'knock-out' met hilarische opmerking in TVOH

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMaurice slaat Ali B 'knock-out' met hilarische opmerking in TVOH
RTL

Het lijkt er op dat de jonge Maurice van 17 jaar gisteren op het verkeerde podium stond. Hij probeert met zijn auditie de stoelen van 'The voice of Holland' jury te laten draaien. In grappen maken blijkt Maurice nóg beter te zijn.

"Ik geef logopedie les"

Anouk draait op het allerlaatste moment voor het jonge talent, maar het is coach Ali B die het gesprek begint. Nadat Maurice zich voorstelt, wil Ali vragen wat hij in het dagelijks leven doet. Maar dat komt er door een hoop gestamel niet uit. Nadat Ali zich herpakt, kan Maurice het niet laten om antwoord te geven op die ene prangende vraag. "Ik geef logopedie les", antwoordt hij zeer gevat. Ali komt ondertussen niet meer bij van de snelle reactie van de jongen. "Knock-out! Jij hebt gewonnen."

Bekijk het fragment hieronder terug. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Gepeste oud-kandidaat Job blaast TVOH-jury omver
Lees ook

Gepeste oud-kandidaat Job blaast TVOH-jury omver

Het elfde seizoen van The voice of Holland is van start gegaan met Jan Smit op de rode stoel. De Volendammer zit al bijna 25 jaar in het vak en staat te popelen om zijn kennis over te dragen op nieuw talent. Maar daarbij maakt juist hij veel beginnersfoutjes, geeft hij toe in de video hieronder.

Lees meer over
Ali BThe Voice Of Holland