tweet tweet

Sacha Baron Cohen: Trump van Twitter is een doorbraak

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSacha Baron Cohen: Trump van Twitter is een doorbraak
RTL

Volgens Sacha Baron Cohen (49) is het een goede zaak dat Donald Trump (74) verwijderd is van Twitter. De Amerikaanse president werd door het sociale medium voorgoed verbannen van het platform waarop hij dagelijks urenlang doorbracht om zijn mening te verkondigen. Dit meldt 'The Sun'.

"Het had eigenlijk al veel eerder moeten gebeuren, omdat hij al veel langer leugens verspreidde en zijn volgers aanzette tot geweld"

De Borat-acteur vindt het verbannen van Trump 'een belangrijk moment in de hedendaagse geschiedenis'. 'Ik wil iedereen die heeft bijgedragen aan deze beslissing bedanken. Het had eigenlijk al veel eerder moeten gebeuren, omdat hij al veel langer leugens verspreidde en zijn volgers aanzette tot geweld. Maar nu is het moment eindelijk daar.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beroemdheden kunnen niet blijer zijn met Twitter-ban Trump
Lees ook

Beroemdheden kunnen niet blijer zijn met Twitter-ban Trump

Trump is niet alleen van Twitter afgegooid, maar ook tijdelijk verbannen van Facebook en Instagram. Tot het einde van zijn presidentschap kan hij op die sociale media zijn accounts niet meer gebruiken. In principe gelden daarna de 'normale' regels voor hem, net zoals die voor elke andere gebruiker gelden. Mocht hij dan de regels overtreden, dan kan hij ook daar voorgoed verbannen worden.

Lees meer over
Sacha Baron CohenDonald Trump