Mr. & Mrs. Tutorials

Nikkie de Jager: 'Voel me vaak schuldig in mijn relatie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNikkie de Jager: 'Voel me vaak schuldig in mijn relatie'
RTL

Een lichtpuntje in het turbulente leven van Nikkie de Jager (26) is haar verloofde Dylan. Hij maakt zijn opwachting in haar docu-reeks 'Layers of Me', waarna Nikkie open vertelt over hun relatie. Zo biecht de beautygoeroe op dat ze zich maar wat vaak schuldig voelt.

"Dan denk ik: pff, laat hem met rust"

Het Beverly Hills Brabant-leven dat een grote ster als Nikkie leidt, is wennen voor de jonge kok. Van de bling bling inrichting thuis tot herkend worden op straat: Dylan vertelt dat hij er in het begin moeite mee heeft. Nu Nikkie hem heeft geïntroduceerd bij haar publiek, wordt Dylan zelf ook herkend. Naar eigen zeggen is 'alles' in zijn leven veranderd met zijn verloofde aan zijn zijde.

Dat ziet de goeroe niet altijd lekker. "Soms kijk ik naar de mensen om me heen en denk ik: het spijt me. Sorry dat ik geen simpele, makkelijke levensstijl heb." Op de foto gaan met mensen op straat is inmiddels dagelijkse kost voor het koppel. "Ik voel me vaak heel schuldig. Dan denk ik: pff, laat hem met rust."

Nikkie de Jager vertelt over kankerdiagnose en verlies broertje
Lees ook

Nikkie de Jager vertelt over kankerdiagnose en verlies broertje

Het had niet veel gescheeld of deze spraakmakende documentaire over het leven van de jonge, invloedrijke Nikkie had niet bestaan. Documentairemaker en vriendin Linda Hakeboom vertelt dat ze de klus in eerste instantie afsloeg. Meer daarover zie je in de onderstaande video. 

Lees meer over
Nikkie de Jager