i'm watching you

Eerste liefde bloeit op in Big Brother-huis na hevige flirtsessie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Big BrotherEerste liefde bloeit op in Big Brother-huis na hevige flirtsessie
RTL

'Big Brother'-kandidaat Thomas is maar wat blij dat de 22-jarige Jill één van de nieuwe bewoners is. Hij kan zijn ogen niet van het knappe meisje afhouden en flirt er hevig op los. Zelfs tijdens een potje schaken. Rumour has it dat hij niet veel tijd meer nodig heeft voordat hij haar volledig schaakmat zet...

"Als jij nu hier had gestaan, had ik je kunnen pakken"

De grijns is niet van Thomas' gezicht te krijgen sinds Jill haar intrede heeft gedaan. De benjamins van het huis kunnen meer dan goed met elkaar overweg en trekken enorm naar elkaar toe. Niet zo gek, want ze is een van de weinigen in het huis die niet compleet afknapt op de bomen die Thomas met zijn gesnurk omzaagt in zijn slaap.

Naast het hevige flirten hebben ze binnen 24 uur al een eigen boks-begroeting bedacht en leert Thomas zijn toekomstige vlam de kneepjes van het schaken bij. "Als jij nu hier had gestaan, had ik je kunnen pakken." Nou, dat laat Jill zich geen twee keer zeggen. "Verlies je interesse in het spel?" flirt hij verder.

Dit is de knappe vriend van Big Brother-kandidaat Liese
Lees ook

Dit is de knappe vriend van Big Brother-kandidaat Liese

Om even af te koelen pakken de twee samen een douche - hetzij allebei in een eigen hok. Maar het verleden leert dat liefde razendsnel opbloeit in realityprogramma's en het is ongetwijfeld slechts een kwestie van tijd tot er meer ontstaat tussen de twee realitysterren. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Lees meer over
Big Brother