family jewels

Lil' Kleine schenkt 1-jarig zoontje kostbaar horloge

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @lilkleineLil' Kleine schenkt 1-jarig zoontje kostbaar horloge
RTL

De feestdagen zijn achter de rug, maar Lil' Kleine (26) speelt nog steeds voor kerstman. De rapper heeft zijn 1-jarige zoontje Lío Zion een exorbitant cadeautje gegeven: een horloge van Audemars Piguet.

"Cadeautje voor die kleine"

Zo vader, zo zoon. Lil' vertroetelt zijn kleine mannetje maar al te graag. De rapper steekt het jongetje altijd in prijzige outfits en dus kon een duur klokwerkje natuurlijk niet uitblijven. Op Instagram laat hij zien dat hij horloge van het kostbare merk Audemars Piguet cadeau heeft gedaan aan Lío. 'Cadeautje voor die kleine', schrijft de rapper bij één foto. Lil' denkt ook dat zijn zoontje de 'jongste Audemars Piguet-eigenaar ooit' is. 

Lil' Kleine via Instagram© Instagram @lilkleine
Lil' Kleine via Instagram

De exacte kosten van Lío's klokje zijn niet bekend, maar Audemars Piguet-horloges kennen een prijzig prijskaartje. De uurwerken variëren gemiddeld tussen de 5 en 30 duizend euro, maar kunnen oplopen tot 100 duizend wanneer ze eerstehands worden aangeschaft. Lil' heeft het horloge verschaft bij Amsterdam Vintage Watches, waar ze voor ongeveer dezelfde prijs over de toonbank gaan. 

Het is niet de eerste keer dat Lil' met zijn flappen smijt voor zijn zoontje. De rapper gaf Lío laatst nog een hele stapel briefjes van 50 euro, zoals te zien is in de video hieronder. 

Lees meer over
Lil KleineBabyInstagramSieraad