een gegeven paard niet in de bek kijken

Steenrijk, Straatarm-jongen rijdt paard dankzij ex Roxeanne

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @nickvandelftSteenrijk, Straatarm-jongen rijdt paard dankzij ex Roxeanne
RTL

Nick van Delft, de ex-vriend van Roxeanne Hazes (28), heeft het naar eigen zeggen getroffen met het gezin dat meedeed aan de aflevering van 'Steenrijk, Straatarm'. In september 2020 ruilden zij een week van leven. De gezinnen zijn inmiddels zo gek op elkaar, dat zoontje Finn nog steeds bij Nick over de vloer komt.

"Dankzij het geven van een clinic bij manege de Eenhoorn kan Finn daar nog steeds wekelijks lessen"

Terwijl Nick en zijn partner Denise in hun gigantische huis in Ouderkerk aan de Amstel een luxe leventje leiden, is het voor de alleenstaande moeder Vera uit Hoorn een ander verhaal. Ze komt rond van 70 euro per week en heeft daardoor geen geld voor de grootste droom van haar zoon Finn: paardrijlessen.

Tijdens de ruilweek zorgen Nick en Denise ervoor dat deze wens in vervulling gaat. Nu, maanden later, mag hij nog steeds lessen op de manege bij hem in de buurt. Dat laat Nick weten in een update op Instagram. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Deelname aan Steenrijk, Straatarm heeft ogen Fabrizio geopend
Lees ook

Deelname aan Steenrijk, Straatarm heeft ogen Fabrizio geopend

'Wij hadden het ook echt getroffen met ons 'ruil' gezin. De jongste zoon van Vera (moeder van het gezin) heet Finn. Finn en onze zoon Joaquin werden na de opnames dus meteen vrienden en hij komt nog regelmatig bij ons over de vloer!' schrijft de trotse Nick op social media. 'Dankzij het geven van een clinic bij manege de Eenhoorn kan Finn daar nog steeds wekelijks lessen. (...) Dit weekend logeerde Finn weer bij ons en hebben we zonder zadel gereden. Voor het eerst, superstoer.'