magisch

'Eén van deze acteurs neemt Willy Wonka-rol over van Johnny Depp'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images/Warner Bros.'Eén van deze acteurs neemt Willy Wonka-rol over van Johnny Depp'
RTL

Heeft Timothée Chalamet (25) het golden ticket in handen? Of wordt het toch Tom Holland (24) die in de voetsporen van Johnny Depp (57) gaat treden? Er komt een nieuwe film aan over een jonge Willy Wonka en het wemelt van de geruchten wie het iconische personage zal gaan vertolken.

Voor sommigen is Gene Wilder de enige échte Willy Wonka, anderen denken gelijk aan Johnny Depp. Maar er wordt binnenkort een derde toegevoegd aan dat rijtje. Warner Brothers gaat namelijk opnieuw een film maken over de flamboyante chocoladefabriekseigenaar. Volgens het Amerikaanse vakblad Collider hebben ze twee acteurs op het oog: Timothée Chalamet en Tom Holland. 

Yes! Nieuwe Willy Wonka-film wordt in 2023 uitgebracht
Lees ook

Yes! Nieuwe Willy Wonka-film wordt in 2023 uitgebracht

Timothée verscheen ogenschijnlijk uit het niets na het onverwachte succes van de indiefilm Call Me By Your Name. Hij werd in 2018 genomineerd voor een Oscar voor zijn rol in de film en werd op zijn 22ste één van de jongste genomineerden ooit. Sindsdien heeft hij in Little Women, Beautiful Boy en de Netflix-film The King geschitterd. Maar Tom vormt een waardige tegenstander in de race voor de Willy Wonka-rol. De acteur is de Spider-Man van het moment en was ook regelmatig te zien in de Avengers-films. 

Het is nog maar afwachten welke van de twee in 2023 te zien zal zijn als de nieuwe Willy Wonka. Johnny Depp keert in ieder geval niet terug als de snoepjesman. Zijn focus zal ook wel ergens anders liggen. De 57-jarige is namelijk verwikkeld in een nare rechtszaak met zijn ex Amber Heard, waarin het moddergooien nieuwe levels heeft bereikt. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Lees meer over
Johnny DeppTimothée ChalametTom Holland Film