mini me

Zo moeder zo dochter: kleine van Wendy showt moves op TikTok

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZo moeder zo dochter: kleine van Wendy showt moves op TikTok
RTL

De appel valt niet ver van de boom als je het hebt over de kinderen van Wendy van Dijk (49). Niet alleen heeft haar zoontje Sem onlangs bij een artiestenbureau getekend, ook haar dochter is flink aan de weg van succes aan het timmeren.

Zo straalt ze nu volop op het platform TikTok en dat met maar liefst 6.444 volgers! Dat hoeft dus niet lang meer te duren, voordat zij ook bij een bureau kan tekenen. De 10-jarige heeft helemaal de entertainment-genen van haar moeder geërfd. Eerder verscheen ze nog regelmatig in de video van haar bekende mama op YouTube en stonden ze ook samen op de cover van Wendy's blad.

Nu is de kleine echter zelf aan de weg aan het timmeren en staat ze regelmatig met haar snoezige gezichtje dansfilmpjes te maken op haar TikTok-account. Gelukkig voor haar moeder mag ook Wendy af en toe op haar video verschijnen. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ex-zakenpartner Wendy van Dijk verdacht van faillissementsfraude
Lees ook

Ex-zakenpartner Wendy van Dijk verdacht van faillissementsfraude

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wendy is samen met Erland Galjaard de gelukkige ouders van de kleine Lizzy. Toch gaat het zoals in ieder huwelijk niet altijd over rozen en hebben Erland en Wendy dan ook wat ups en downs achter de rug. Hierover hoor je alles in onderstaande video.

Lees meer over
Wendy van Dijk