theo 2.0

'Vlaamse Theo' doet zijn intrede in het Big Brother-huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ingo Calì'Vlaamse Theo' doet zijn intrede in het Big Brother-huis
RTL

Met het vertrek van Ziko en Theo uit 'Big Brother', blijven er nog weinig spraakmakende figuren over in het huis. Maar daar komt nu verandering in. Eén van de nieuwe bewoners zou zomaar de Vlaamse versie van publiekslieveling Theo kunnen zijn.

Met wederom drie nieuwe bewoners erbij wordt de kans op de hoofdprijs van 100.000 euro steeds kleiner. Als klap op de vuurpijl werden de bewoners vandaag in het Gemaskerd Bal-spel verrast met drie nieuwe bewoners: Julie, Michel en Patrick. Hoe zal het ze vergaan met z’n veertienen in het huis? 

Terror Theo stapt op uit het Big Brother-huis
Lees ook

Terror Theo stapt op uit het Big Brother-huis

Big Brother Patrick© Ingo Calì
Big Brother Patrick

Patrick (59)

Patrick is een hardwerkende man, ondernemer en vader van twee zonen. 25 jaar geleden is zijn vrouw omgekomen in een ernstig auto-ongeval. Deze periode was voor Patrick ontzettend zwaar en om het verlies te verwerken heeft hij zich volledig op zijn werk gestort. Hij begon zijn fietsenwinkel, een kledingzaak en een broodjeszaak, daarnaast heeft hij zijn twee zonen alleen grootgebracht. Tot op heden is Patrick nog steeds fulltime bezig met zijn werk, het zal voor hem dan ook de grootste uitdaging zijn om dit alles los te laten. Door een enkeling is hij al uitgeroepen tot de Vlaamse versie van Theo.

Big Brother Julie© Ingo Calì
Big Brother Julie

Julie (34)

De jonge ondernemer Julie heeft drie kinderen van elf, negen en vier jaar oud. Ze is altijd enthousiast, staat stevig in haar schoenen en zal niet snel opgeven. Ze runt twee kinderdagverblijven en gaat elke dag met plezier naar haar werk. Sinds het overlijden van haar vader een jaar geleden en de moeilijke periode die daarop volgde heeft Julie een andere kijk op het leven, ze wil dingen zien en meemaken. Julie is een enorme controlfreak. Alles moet op haar manier en ze laat zich niet in een hoek plaatsen. Wel heeft ze een gevoelige kant, maar die laat ze niet snel zien.

Big Brother Michel© Ingo Calì
Big Brother Michel

Michel (36)

Deze sympathieke en knappe man zal wellicht vele harten sneller laten slaan. Er wordt zelfs gesuggereerd dat Michel wat weg heeft van de acteur in Lucifer, maar dat moet je voor jezelf bepalen. De 36-jarige Michel heeft al veel gedaan en gezien in zijn leven en ziet Big Brother als zijn nieuwe uitdaging waar hij zich vol op kan storten. Toen hij zeventien was, is Michel bij de marine gegaan. Hij heeft hier twaalf jaar lang gewerkt en verscheidene uitzendingen gedaan. Daarna maakte hij de overstap naar persoonsbeveiliging. Big Brother is voor hem een missie zoals hij er al vele volbracht heeft. 

Dat Big Brother vol verrassingen zit, wist RTL Boulevard-deskundige Rob Goossens bij de seizoensaftrap al te vertellen. Bekijk hieronder het fragment terug.

Lees meer over
Big Brother