kan niet sonny jou

Sonny van Temptation reageert op geruchten over vreemdgaan

Door RTL Boulervard··Aangepast:
© Tom CornelissenSonny van Temptation reageert op geruchten over vreemdgaan
RTL

Er is van alle kandidaten van 'Temptation Island: Love or Leave' over niemand zoveel online verschenen als over Sonny. En dan is het seizoen nog niet eens afgelopen! Ook gaan er een heleboel roddels rond over hem en zijn ex Jaydi. In 'Temptation Love Therapy' is het daarom tijd voor de waarheid.

"Misschien geloof ik niet direct in monogamie, maar ik ben altijd loyaal naar Jaydi geweest"

Als presentatrice Gwen van Poorten hem confronteert met het feit dat er geruchten gaan dat hij gedurende zijn relatie met Jaydi niet monogaam zou zijn geweest, is Sonny heel duidelijk. "Misschien geloof ik niet direct in monogamie, maar ik ben altijd loyaal naar Jaydi geweest."

Sonny neemt rigoureus besluit in Temptation Island
Lees ook

Sonny neemt rigoureus besluit in Temptation Island

Wel snapt hij dat de roddel - want dat is het - de wereld in is gekomen. "Als ik stond te draaien in de club, dan had ik altijd vrouwen om me heen", verklaart hij. "Er zijn wel een aantal vrouwen geweest die mij probeerden te zoenen, maar ik heb ze nooit terug gezoend."

Sonny gelooft dan ook in loyaliteit en wil niemand verdriet doen: "Ik ben van mening, als je een relatie hebt dan moet je dat niet doen, dan moet je eerst de relatie verbreken voordat je dat verder kan uitzoeken. Net zoals Jaydi."

Temptation Island: Love or Leave zie je elke donderdag bij Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Love Therapy zie je hier.

Lees meer over
Gwen van PoortenVideolandTemptation Island