how to save a life

Katherine Heigl open over eventuele comeback Grey's Anatomy

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ABC/Getty Images Katherine Heigl open over eventuele comeback Grey's Anatomy
RTL

Het huidige seizoen van 'Grey's Anatomy' zit tjokvol verrassingen. Of eigenlijk: tjokvol oudgedienden. Zo dook zowel Patrick Dempsey (55) als T.R. Knight (47) opeens op in de ziekenhuisserie. Hoofdrolspeelster Ellen Pompeo (51) ziet haar oude collega's namelijk steeds terug in koortsdromen, waarin ze zich op het strand waant. De grote vraag is nu natuurlijk of Katherine Heigl (42), wellicht de bekendste van alle oud-castleden, ook terugkeert in de huid van Izzie Stevens...

"Zeg nooit nooit"

Katherine was vanaf 2005 te zien als Izzie Stevens in Grey's Anatomy. Maar aan haar glansrol kwam abrupt een einde in 2010, omdat ze niet kwam opdagen voor een draaidag. In de show ging ze met haar collega Alex Karev, maar ze nam afstand van hem en vertrok. Hij verliet op zijn beurt in 2020 de serie. Middels een brief liet hij weten terug te keren naar Izzie en hun tweeling, van wiens bestaan hij tot kort daarvoor niets afwist. Alex en Izzie waren echter niet meer samen te zien in de show. Over Izzie wordt nu gespeculeerd dat ze wellicht een comeback maakt. 

Bingen maar! Seizoenen Grey's Anatomy nú op Videoland
Lees ook

Bingen maar! Seizoenen Grey's Anatomy nú op Videoland

Aan Entertainment Tonight laat Katherine echter weten 'geen idee' te hebben van hoe de zaken ervoor staan in Grey's Anatomy. Ze had ook geen flauw benul dat Alex weer samen was met haar personage Izzie. Hoe hij zijn relatie met Jo beëindigde - hij verliet Jo voor Izzie - vindt de actrice een 'lullige move'.

Niet bijster positief dus. Staat ze dan wel open voor een rentree? "Ik ben heel erg gefocust op mijn show Firefly Lane", vertelt ze. "Zeg nooit nooit, maar heel waarschijnlijk is het niet."

Lees meer over
Katherine HeiglGrey's Anatomy