Penney for your thoughts

Kijk en vergelijk: Penney de Jager in De TV Kantine

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© De TV KantineKijk en vergelijk: Penney de Jager in De TV Kantine
RTL

Het was donderdagavond weer een dolle boel in 'De TV Kantine'. De typetjes vlogen ons om de oren en bespraken het 'klotejaar' 2020. Om de boel wat op te vrolijken werd 'Quiero' van Julio Iglesias ingestart, natuurlijk wel met het bekende 'TV Kantine'-sausje. 

"Dansen deed ze ook omdat er gewoon geen geld was voor een behoorlijke videoclip"

Als Toppop-presentator Ad Visser kondigde meesterimitator Carlo Boszhard de videoclip, onder begeleiding van Orgel Joke, aan. Natuurlijk kon Penney de Jager niet ontbreken! De inmiddels 73-jarige Penney werd beroemd in heel Nederland door haar uitzinnige dansoptredens voor het muziekprogramma in de jaren 70 en 80, iets waar ook in de uitzending over wordt gelachen. "Penney de Jager ging in ons programma behoorlijk te keer", vertelt 'Ad Visser' aan de kijkers. "Dansen deed ze ook omdat er gewoon geen geld was voor een behoorlijke videoclip."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roos van Kopen Zonder Kijken giert om TV Kantine-persiflage
Lees ook

Roos van Kopen Zonder Kijken giert om TV Kantine-persiflage

Irene Moors kroop voor De TV Kantine in de huid van de extravagante danseres, terwijl Carlo als Julio Iglesias haar op de hak neemt met teksten als 'hier komt ze, pas op voor het grote gevaar'. Het leverde hilarische beelden op die niet onderdoen voor het origineel dat je hieronder ziet.

Het Perfecte Plaatje kwam donderdagavond ook nog even langs. Vooral Soy Kroon had als Stefano Keizers de lachers op zijn hand.

De TV Kantine is iedere donderdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL4. Kijk aflevering drie hier terug.

Lees meer over
Carlo BoszhardIrene MoorsDe TV Kantine