daar gaat de bruid

Noortje Herlaar over huwelijk: 'Genoeg getrouwd voor de camera'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNoortje Herlaar over huwelijk: 'Genoeg getrouwd voor de camera'
RTL

Noortje Herlaar (35) en Barry Atsma (48) verwelkomden onlangs hun twee kindje samen. Van een huwelijk is het echter nog altijd niet gekomen. In tijdschrift 'Libelle' vertelt de actrice dat het van haar allemaal niet zo nodig hoeft.

"Dat geliefden in het bijzijn van familie en vrienden uitspreken waarvoor ze dankbaar zijn, vind ik wel heel mooi"

Noortje is later dit jaar als bruid te zien naast Yolanthe Cabau in de romantische komedie Just Say Yes. En dat vindt ze voorlopig meer dan genoeg. "Ik ben vaak genoeg getrouwd voor de camera", vertelt Noortje als haar wordt gevraagd hoe het met haar eigen huwelijk zit.

Dat betekent niet dat ze de liefde niet wil vieren. "Dat geliefden in het bijzijn van familie en vrienden uitspreken waarvoor ze dankbaar zijn, vind ik wel heel mooi", gaat de nieuwbakken moeder verder. "Ik zie Barry en mij op zo’n manier nog weleens de liefde vieren, in de toekomst."

Fred van Leer, Marco Borsato en Noortje Herlaar massaal gegoogeld
Lees ook

Fred van Leer, Marco Borsato en Noortje Herlaar massaal gegoogeld

Het stel leerde elkaar ruim vijf jaar geleden kennen op de set van Knielen op een bed violen. Noortje beviel in oktober 2018 al van Bobbi. Barry heeft ook al twee dochters uit een eerdere relatie. 'Het voelt zo bijzonder om een vierde meisje te mogen verwelkomen', liet hij weten. 'Het voelt alsof de cirkel rond is met 4 meiden.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Noortje was afgelopen seizoen nog hoogzwanger te zien in het tweede seizoen van The Masked Singer.

Lees meer over
Noortje HerlaarBarry Atsma