droomhuis gezocht

Monica Geuze is bezichtigingsmoe: 'Tijdverspilling'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube-kanaal Monica GeuzeMonica Geuze is bezichtigingsmoe: 'Tijdverspilling'
RTL

Monica Geuze (25) is al tijden op zoek naar een nieuw stulpje met haar lief Robert Kroese. Het stel gaat eindeloos veel huizen bezichtigingen, maar het perfecte onderkomen lijkt er telkens niet tussen te zitten. In haar nieuwe vlog laat de influencer weten 'bezichtigingsmoe' te zijn.

"We hebben nu ieder huis waarvan we het enigszins een optie vinden bekeken"

Het wil maar niet vlotten in Monica's huizenjacht. De influencer wil niets liever dan een nieuwe woning met haar vriend Robert, laat ze ongeveer elke week weten in haar YouTube-vlogs. De twee bezichtigen erop los, maar raak schieten zit er tot nu toe niet in. Onderweg naar 'bezichtiging nummer 30' laat ze weten hoe het ervoor staat. "We hebben nu ieder huis waarvan we het enigszins een optie vinden allemaal bekeken", meldt Monica gefrustreerd.

Monica Geuze: 'Heb geen voorbeeldfunctie in coronatijd'
Lees ook

Monica Geuze: 'Heb geen voorbeeldfunctie in coronatijd'

"Het is niet makkelijk en dat wisten we en dat is niet erg, alleen ben je op een gegeven moment ook een beetje bezichtigingsmoe", voegt ze eraan toe. De zoektocht voelt inmiddels als 'tijdverspilling', vindt Monica. Haar vriend Robert ziet het echter als een manier om inspiratie op te doen en houdt hoop. Maar wanneer ze eenmaal geweest is, komt ze daarop terug. "Dit was het wel waard", vertelt ze. Of ze ook een bod hebben gedaan en een nieuwe woning hebben, vertelt Monica er niet bij. 

Monica is altijd openhartig in haar vlog. De influencer heeft ook al laten doorschemeren wel een tweede kindje te willen. In de video hieronder vertelt ze erover. 

Lees meer over
Monica GeuzeWoningmarktYouTube