bijna bijna bijna weer wijnen wijnen wijnen

Wat goed! Chateau Meiland keert op 1 maart al terug

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenWat goed! Chateau Meiland keert op 1 maart al terug
RTL

Zet de wijn alvast koud, want 's Neerlands favoriete televisiefamilie keert terug op de buis. Het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' is een tijd geleden al aangekondigd, maar inmiddels is ook de begindatum bekend. Op 1 maart 2021 gaat de serie weer van start.

Met pallets vol wijn en genoeg verhaallijnen in het vooruitzicht komt Nederland voorlopig nog niet van de hysterische familie af. Het inburgeren in Hengelo is voor Martien, Erica, Maxime en kleine Claire helaas voorbij. Terwijl de verf op de muur nog aan het opdrogen is, krijgt de familie te horen dat ze het optrekje alweer moeten verlaten. Paniek en gegil alom, want waar moeten ze dan gaan wonen?

Meilandjes zoeken naar nieuw huis in volgende seizoen Chateau
Lees ook

Meilandjes zoeken naar nieuw huis in volgende seizoen Chateau

Met meer dromen en plannen dan tijd en middelen en een chateau in Frankrijk dat nog altijd te koop staat, kan het bijna niet anders dan dat het weer een spraakmakend seizoen wordt. De boodschap van de gemeente dat Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed wonen - terwijl de nieuwe keuken net besteld is - werkt ook niet mee. Maar ondanks de tegenslagen blijven de Meilandjes chaotisch optimistisch en gaat de huizenjacht onverminderd door. Er is zelfs ruimte voor nieuwe liefdes...

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland start op 1 maart om 20.30 uur op SBS6. 

Het is te hopen dat Martien inmiddels weer is opgeladen. Eind 2020 vertelt de flamboyante kasteelheer nog aan RTL Boulevard dat hij hartstikke moe is en even een pauze nodig heeft. 

Lees meer over
Martien MeilandMaxime Meiland