lovedown

Single? Dan is All You Need Is Love dringend op zoek naar jou

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSingle? Dan is All You Need Is Love dringend op zoek naar jou
RTL

'First Dates', 'Lang Leve de Liefde', 'Love Island': als het om ons liefdeleven gaat zijn we de beroerdste niet alles uit handen te geven. Robert ten Brink (65) doet er nu nog een schepje bovenop: "Maak van de lockdown een lovedown", roept hij alle vrijgezellen van Nederland op.

"Maak van de lockdown een lovedown"

Robert, of is het nou Ricardo uit De Casting Kantine?, doet via Facebook een oproepje. "Vrijgezellen van Nederland: het is zover!" vertelt een enthousiaste Dr. Love in de sneeuw. Volgens de presentator loopt die liefde van je leven écht rond en Robert en het team van All You Need Is Love gaan alles op alles zetten om hem of haar te vinden.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Robert ten Brink: Erland Galjaard trok mijn carrière uit het slop
Lees ook

Robert ten Brink: Erland Galjaard trok mijn carrière uit het slop

'Ben jij het single zijn he-le-maal zat in deze coronatijd? Wil het maar niet lukken op de datingapps én maak jij graag van de lockdown een lovedown? Geef je dan nu op. En wie weet regelen wij dan wel een leuke date of ontmoeting met jouw ideale match', staat er in het bijschrift. Moet je je eerst wel nog even opgeven via deze link, en wie weet word jij straks door Robert gekoppeld aan de man of vrouw van je dromen.

All You Need krijgt ook een bijzondere radioversie. Robert zelf vertelt er in onderstaande video alles over.

Lees meer over
Robert ten BrinkAll You Need Is Love