in the vaes lane

Jaimie Vaes: 'Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Jaimie Vaes: In the Vaes Lane / discovery+ Jaimie Vaes: 'Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden'
RTL

Jaimie Vaes kennen we natuurlijk als de verloofde van Lil' Kleine (26), maar in haar realityserie 'Jaimie Vaes: In the Vaes Lane' toont ze méér dan dat te zijn. Natuurlijk komt haar extravagante bruiloft ter sprake, maar volgens de 31-jarige is haar leven niet alleen glitter and glamour. "Dingen als een poepluier en een zeikende vent: dat heb ik ook gewoon", aldus Jaimie.

Jaimie is zich ervan bewust dat ze er een uitbundige levensstijl op nahoudt met 'een man die misschien wat gekker in het leven staat'. Negatieve reacties, daar ontkomt ze dan ook niet aan. "Tuurlijk merk ik dat mensen een mening hebben en dat het negatief is. Of het nu op social media is, of op een ander platform: dat komt naar voren."

Jaimie Vaes geeft met eigen realityserie een kijkje in haar privéleven
Lees ook

Jaimie Vaes geeft met eigen realityserie een kijkje in haar privéleven

Inmiddels heeft de influencer een aardige olifantenhuid en ligt ze niet meer wakker van wat mensen van haar denken. "Het is wat het is", stelt ze. "Niet iedereen hoeft mij leuk te vinden." Volgens Jaimie is het belangrijker dat ze leuk wordt gevonden door de mensen in haar omgeving. "Als zij mij leuk vinden, is Pietje die mij een dom wicht vindt, helemaal niet meer belangrijk. Dus toen ik het eenmaal zo ging bekijken dacht ik: laat ze lekker."

Jaimie vertelt in de eerste aflevering ook openhartig over Lil' Kleine, met wie ze binnenkort in het huwelijksbootje stapt. "Jorik is mijn beste maatje", spreekt ze verliefd."We kunnen onwijs ruziemaken, maar ook onwijs liefhebben. Lachen én huilen."

De eerste aflevering van Jaimie Vaes: In the Vaes Lane is nu te zien bij Discovery+.

Lees meer over
Jaimie VaesLil Kleine