we houden 't in de gaten

Ruzie Jerrel en Michel zorgt voor ergernis kijkers Big Brother

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ingo CalíRuzie Jerrel en Michel zorgt voor ergernis kijkers Big Brother
RTL

Het huis van ‘Big Brother’ schudde afgelopen week op haar grondvesten. Met name de ruzie tussen Jerrel (25) en Michel (36) zorgde voor een hoop ophef. Niet alleen in het huis, maar ook op social media. En dus besloten de makers om in te grijpen door de Instagram- en Facebook-pagina van het programma offline te halen. Deze ‘social lockdown’ was echter maar van korte duur.

"Zoals je ziet staat het soms op scherp"

Het voortdurende gekibbel tussen make-upartiest Jerrel en oud-marinier Michel maakte een hoop los bij de fans van Big Brother. De afgelopen dagen regende het negatieve reacties van kijkers die zich zaten te ergeren aan het gedrag van de kemphanen. ‘Spuugzat ben ik die onopgevoede pubers’ en ‘Ik denk dat Jerrel moet gaan sparen voor nieuwe facings wanneer hij straks weer buitenkomt en de verkeerde tegenkomt’ vormen slechts een greep uit de talloze posts die op social media verschenen. 

Big Brother geeft Jerrel waarschuwing na pesten medebewoners
Lees ook

Big Brother geeft Jerrel waarschuwing na pesten medebewoners

Genoeg is genoeg, vonden de makers van het veelbesproken RTL 5-programma. De socialmediapagina’s van Big Brother werden tijdelijk offline gehaald om de stortvloed aan negatieve comments een halt te kunnen toeroepen.

Gelukkig kwam Big Brother al gauw weer terug op die beslissing. Afgelopen weekend keerde namelijk langzaam maar zeker de rust weer terug, zowel op het wereldwijde web als in het huis. Aartsrivalen Jerrel en Michel lijken zelfs eindelijk hun strijdbijl te hebben begraven, waardoor ze ook zorgen voor minder ergernis bij de kijkers. 

En zo zijn de social accounts van Big Brother weer geactiveerd. Er worden vandaag weer volop foto’s en filmpjes van de bewoners gedeeld. Ook kwamen de makers met een statement naar buiten: “Het Big Brother-huis is een minisamenleving waar ruimte is voor uiteenlopende karakters en meningen. Zoals je ziet staat het soms op scherp. Maar weet, Big Brother houdt het in de gaten en grijpt in als dit nodig is. Ben je het hier niet mee eens of ben je niet bereid tot iets meer liefde en verdraagzaamheid, dan is Big Brother geen plek voor jou.” 

De grote vraag is hoe lang het rustig zal blijven in het huis. Met een nieuwe nominatieronde in het vooruitzicht worden er weer als vanouds bondjes gesmeed om bewoners naar huis te kunnen sturen.

Lees meer over
Big Brother