van de hoes en de rand weten

Isa Hoes speelt kappertje en deelt resultaat van 'verpest' haar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPIsa Hoes speelt kappertje en deelt resultaat van 'verpest' haar
RTL

De coronacrisis hakt er ook bij Isa Hoes (53) in. Door de geldende maatregelen om het virus in te dammen, is de kans klein dat de actrice binnenkort in de stoel van een haarstylist zit. Nood breekt wet, dus speelt Isa thuis kappertje. Helaas was het eindresultaat niet zoals verwacht.

"Het werd echt te donker"

Het blijft een risico als je zelf aan de slag gaat met je haar, maar toch wil Isa de gok wagen. Wat ze van tevoren waarschijnlijk niet had verwacht, is dat het kappertje spelen niet helemaal uitpakte zoals ze hoopte. Het verven van haar lange lokken ging mis, zo laat ze op Instagram weten. 'Wanneer je denkt zelf je haar wel te kunnen verven...' schrijft Isa. '[Het] werd echt te donker, maar gelukkig is daar dan reddende engel @bartbrom die mij instructies en materiaal geeft om het weer wat zachter te maken.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Isa Hoes vertelt over onstuimig liefdesleven na dood Antonie
Lees ook

Isa Hoes vertelt over onstuimig liefdesleven na dood Antonie

Of het eindresultaat van het tweede verfexperiment goed uitpakt, moet zich nog uitwijzen. Isa heeft in ieder geval niet naar de instructies van RTL Boulevard deskundige Leco geluisterd. Hij riep Nederlanders eerder tijdens de lockdown al op om niet zomaar thuis aan de slag te gaan met haarverf. 

Lees meer over
Isa Hoes