i want to ride my bicycle

Wendy van Dijk pakt flink uit voor verjaardag dochter Lizzy

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWendy van Dijk pakt flink uit voor verjaardag dochter Lizzy
RTL

Wendy van Dijk (50) viert feest. Vandaag is het namelijk alweer elf jaar geleden dat ze beviel van dochtertje Lizzy. En daar wordt op Instagram natuurlijk uitgebreid bij stilgestaan. 

"Stiekem begin ik het ook wel echt leuk te vinden dat je zo groot wordt"

De slingers kunnen deze week lekker blijven hangen in huize Van Dijk-Galjaard. Op 10 februari werd zoon Sem namelijk al 18, een dag later vierde bonusdochter Elena haar verjaardag en vandaag is het de beurt aan Wendy's 'lieve kleine meisje'.

De presentatrice feliciteert Lizzy aan de hand van een foto van haar en grote broer Sem. 'Wat hebben we het toch altijd gezellig samen. Ik wilde altijd dat je mijn kleine moppie zou blijven, maar stiekem begin ik het ook wel echt leuk te vinden dat je zo groot wordt. Geniet van je verjaardag lieve schat. Want vandaag is het Feest!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wendy van Dijk wenst jarige bonusdochter alle geluk van de wereld
Lees ook

Wendy van Dijk wenst jarige bonusdochter alle geluk van de wereld

Lizzy heeft voor haar elfde verjaardag een fiets gekregen van haar ouders, een blauwe om precies te zijn. Via Instagram Stories deelt Wendy het cadeau met haar volgers. "Hoe fietst je nieuwe fiets mop?" vraagt ze aan haar dochter, die goed ingepakt voor haar fietst. "Véél beter", aldus Lizzy.

© Instagram @wendyvandijk3

Wendy scoort sinds haar overstap van RTL 4 naar SBS6 een stuk minder hoge kijkcijfers. Toch blijft ze positief.

Lees meer over
Wendy van Dijk