Twee druppels water

Zoontje Bobby lijkt sprekend op Chantal Janzen vroeger: 'Een kopie!'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPZoontje Bobby lijkt sprekend op Chantal Janzen vroeger: 'Een kopie!'
RTL

Het is vaak een eeuwige strijd tussen ouders: lijkt het kleintje nou op papa of op mama? Nadat Chantal Janzen (42) een babyfoto van zichzelf plaatste op Instagram weten haar volgers het in ieder geval zeker: 'Da’s gewoon Bobby, toch?’

"Oh wat lijkt Bobby op jou"

'Mn bruur en ik', schrijft de presentatrice naast het aandoenlijke kiekje van haar en haar broer. 'L'Escala, Spanje, zomer 1983', waaronder een hoop volgers verbaasd reageren op de gelijkenis tussen haar en haar zoontje Bobby. 'Oh wat lijkt Bobby op jou', 'Je zoontje lijkt als 2 druppels water op jou vroeger zeg' en 'Je hoeft je niet af te vragen van wie Bobby een kopie is' zijn maar een greep uit de verbijsterende reacties. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Chantal Janzen komt met beauty camper make-overs geven
Lees ook

Chantal Janzen komt met beauty camper make-overs geven

Toen Chantal 26 jaar was, kreeg ze een relatie met Marco Geeratz, waardoor ze er drie bonuskinderen bij kreeg. Samen kregen ze zoontjes James en Bobby. Bobby kwam in 2018 ter wereld en is de jongste spruit van Chantal en haar geliefde. Chantal schreef onlangs optimaal te genieten van haar samengestelde gezinnetje. 'In de afgelopen jaren weet je één ding zeker: een samengesteld gezin moet groeien, daar moet je hard voor werken', schreef de actrice eerder op haar Instagram.

Naast moeder is Chantal natuurlijk ook presentatrice. In onderstaande video vertelt ze over haar nieuwste klus: Beat the Champions.

Lees meer over
Chantal Janzen