It's Britney... again

Veelbesproken docu Britney Spears krijgt mogelijk vervolg

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVeelbesproken docu Britney Spears krijgt mogelijk vervolg
RTL

De Britney-soap gaat nog even door. Makers van 'Framing Britney Spears' sluiten namelijk niet uit dat er een vervolg komt op de veelbesproken docu over de artiest. Dat zegt New York Times-journaliste Liz Day tegen The Hollywood Reporter.

"Er is heel veel dat we niet hebben gebruikt of hebben laten liggen omdat het anders te lang zou worden"

Kijkers onder de indruk van 'verdrietige' docu over Britney Spears
Lees ook

Kijkers onder de indruk van 'verdrietige' docu over Britney Spears

"Ik denk dat we dat heel leuk zouden vinden. Er is heel veel dat we niet hebben gebruikt of hebben laten liggen omdat het anders te lang zou worden" aldus de journalist. "En sinds de documentaire is uitgezonden hebben we ook veel nieuwe informatie gekregen die heel interessant is en zeker de moeite waard om te onderzoeken."

Framing Britney Spears laat onder meer zien hoe de media met de zangeres omging in haar jongere jaren. De film gaat daarnaast over de zenuwinzinking van Britney in 2007, waarna ze in 2008 onder volledige curatele van haar vader Jamie kwam te staan. Hij is sindsdien verantwoordelijk voor haar financiële én, behoorlijk heftig, haar persoonlijke beslissingen. Daar wil de zangeres maar al te graag vanaf. 

Volgens Liz heeft de documentaire ervoor gezorgd dat veel meer betrokkenen informatie willen delen. "We hebben hun vertrouwen gewonnen" aldus de filmmaker.

Onze Eric de Munck vertelde deze week bij ons over de docu van Britney: