the heart of life

John Mayer: 'Vrouw en kinderen zouden m'n leven compleet maken'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJohn Mayer: 'Vrouw en kinderen zouden m'n leven compleet maken'
RTL

John Mayer (43) heeft in een interview met Andy Cohen (52) voor diens radioshow op SiriusXM laten weten dat het stichten van een gezin nog op zijn 'bucketlist' staat. De zanger, die onder meer relaties had met Jennifer Aniston (52), Katy Perry (36) en Taylor Swift (31), kijkt uit naar een volgende fase in zijn leven.

"Mijn eigen vader was eind 40 toen hij ons kreeg, dus ik vind het helemaal niet erg om daar wat later mee te beginnen"

De 'bucketlist' vraag werd Mayer gesteld door een fan, die wilde weten welke dromen of plannen hij nog heeft. "Een vrouw en kinderen, dat is het enige dat me nog rest. Dat zou mijn leven compleet maken. Toevallig dacht ik er gisteravond aan, omdat mijn beide broers getrouwd zijn en kinderen hebben. Mijn eigen vader was eind 40 toen hij ons kreeg, dus ik vind het helemaal niet erg om daar wat later mee te beginnen", aldus John.

Jessica Simpson vertelt waarheid over relatie John Mayer
Lees ook

Jessica Simpson vertelt waarheid over relatie John Mayer

Hij vervolgt: "Ik ben op een punt in mijn leven gekomen dat ik denk genoeg mee te hebben gemaakt, ik ben wel uitgespeeld. Het was absoluut niet goed geweest als ik aan een vrouw en kinderen was begonnen, als ik nog niet alles gedaan had wat ik zou willen. Maar nu ben ik er wel klaar voor."

Lees meer over
John Mayer