De keuze is neuze

Gerard Joling wikt en weegt over neuscorrectie: 'Blijft een gok'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGerard Joling wikt en weegt over neuscorrectie: 'Blijft een gok'
RTL

Als het aan Gerard Joling (60) ligt, gaat hij binnenkort met een kleinere neus door het leven. Hij is er open over in 'Veronica Magazine', waarin hij ook vertelt over zijn BN'er crush. Want met wie zou hij eigenlijk wel een beschuitje willen eten?

"Weet je wat het is: het blijft een gok!"

De zanger vertelt in het blad dat hij wel een oogje heeft op Winston Post en dat hij met hem dat pak beschuiten wel wil opentrekken: "Ik ben wel benieuwd wat hij heeft gedaan, nadat hij stopte bij GTST. En ik vind het een mooie, frisse vent. Heb ik altijd al gevonden."

Als hij de vraag krijgt voorgeschoteld wat 'ie zou doen als hij voor een dagje vrouw zou zijn, antwoordt de presentator: "Ik zou een mooie galajurk aantrekken. Hoge hakken erbij en er tiptop uitzien. Dan haal ik meteen maar alles uit de kast."

Gerard Joling komt met muziek die 'niet direct' bij hem past
Lees ook

Gerard Joling komt met muziek die 'niet direct' bij hem past

"Ik zou graag een kleinere neus willen hebben", refereert Gerard naar wat hij aan zichzelf zou willen veranderen. "Ik vind dat ik best een grote neus heb. Ik heb er weleens aan gedacht om een neuscorrectie te laten doen, maar weet je wat het is: het blijft een gok!"

Veronica Magazine, met daarin het hele interview met Gerard, ligt vanaf vandaag in de winkel. 

Het waren drukke maanden voor Gerard, want binnenkort komt 'ie met een nieuw album. Zie er alles over in de video hieronder.

Lees meer over
Gerard JolingOperatie