op een roze wolk

Tijl Beckand dankbaar na geboorte dochter: 'Honderden felicitaties'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTijl Beckand dankbaar na geboorte dochter: 'Honderden felicitaties'
RTL

Nadat Tijl Beckand (46) op 22 februari zijn vierde kindje verwelkomt, heeft de comedian honderden felicitaties in ontvangst mogen nemen. Daar is hij als kersverse vader van dochter Dédée Hendrika Mariëtte Beckand maar wat dankbaar voor.

"Heel veel dank voor al die lieve berichten"

De vierde bevalling ging er ongetwijfeld heel anders aan toe door het coronavirus. Ondanks dat de familie niet massaal op bezoek mag komen en de baby niet door iedereen geknuffeld kan worden, voelen Tijl en zijn vriendin Markell waarschijnlijk wel de liefde. 'Wij mochten honderden felicitaties ontvangen!' schrijft hij trots op Instagram.

'Bloemen, knuffels en champagne! Heel veel dank voor al die lieve berichten. Te veel om zo snel allemaal te antwoorden, maar ze worden wel degelijk gelezen en zeer gewaardeerd. Markell en Dédée zijn gelukkig thuis en slapen. Nogmaals onze grote dank aan het personeel van het ziekenhuis voor alle goede zorgen. Met de zon die schijnt gaan we allemaal betere tijden tegemoet, dan kan niet anders.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ooievaar is geland: Tijl Beckand vader geworden van een dochter
Lees ook

Ooievaar is geland: Tijl Beckand vader geworden van een dochter

Het meisje is vernoemd naar zowel de tante van Tijl (Aleida Andrée), de moeder van zijn vriendin Markell (Hendrika) én wijlen tante Mariëtte. Het is voor het koppel het tweede kindje samen. In september 2018 werd zoon Faas geboren. Uit een eerdere relatie heeft de presentator twee dochters: Bente en Fiene.

Lees meer over
Tijl Beckand