Maf avontuur

Monique Smit neemt het op voor Mick uit MAFS: 'Trots op jou'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @moniquesmit_instaMonique Smit neemt het op voor Mick uit MAFS: 'Trots op jou'
RTL

Dat Mick uit 'Married At First Sight' een ongelukkig avontuur beleeft in het programma, maak je wel op uit de vervelende reacties op social media. Monique Smit (31) neemt het op voor haar dierbare vriend en steekt hem via Instagram een hart onder de riem.

"Wat mensen ook van je denken: je bent altijd netjes en respectvol gebleven"

Mick zocht een lekker wijf en kreeg haar ook tijdens zijn deelname aan Married At First Sight. Ondanks de hoge matchscore met Daisy is er één ding dat de experts niet in de hand hebben: aantrekkingskracht. Wanneer dat essentiële onderdeel van het huwelijk mist, stort hun huwelijk al snel als een kaartenhuis in. Het koppel krijgt mede daardoor naast positieve reacties ook een hoop negativiteit over zich heen. Dat zit Monique niet lekker.

'Lieve Mick, wat zijn wij trots op jou. Binnen enkele weken heeft half Nederland je leren kennen en is er een hoop op je afgekomen. Natuurlijk hebben we het daar van tevoren over gehad, maar alsnog moet je het zelf ervaren', begint ze haar verhaal.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerste ruzie dreigt huwelijksreis van Mick en Daisy te verpesten
Lees ook

Eerste ruzie dreigt huwelijksreis van Mick en Daisy te verpesten

'Vanaf het moment dat jij in beeld kwam was je spraakmakend', zegt de zangeres terwijl ze doelt op de woorden die Mick gebruikt om zijn droomvrouw te omschrijven. 'Je begon met je praatjes zoals we je kennen, altijd lachen en veel humor maar kroop na de trouwerij helemaal in je schulp. Ineens had iedereen een mening over je maar jij liet je niet kennen want je wist wat er nog komen ging. 💪🏼 Wat mensen ook van je denken: je bent altijd netjes en respectvol gebleven en dat vind ik serieus heel knap.' 

Monique sluit af dat het wel goedkomt met hem, omdat hij een topper is en zijn hart op de juiste plek heeft zitten. Ook heeft ze nog een boodschap voor de kijkers van Married At First Sight. 'Ps. lieve volgers, laat aub alle deelnemers in hun waarde. Wat voor beeld je ook van iemand hebt gekregen doordat ze zich heel kwetsbaar hebben opgesteld...'

Tijdens de huwelijksreis naar de Algarve is de enkelband van Daisy niet het enige dat scheurde. De relatie met Mick leek niet meer te lijmen. De koppel vroeg een scheiding aan in de laatste aflevering. Toch is er weer ruimte voor liefde in Micks leven. In gesprek met RTL Boulevard onthult hij dat hij iemand heeft ontmoet.

Lees meer over
Monique SmitMarried at First Sight