geen cadeautje

'Ook Aron en Monique uit MAFS vragen de scheiding aan'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL/NT Visuals'Ook Aron en Monique uit MAFS vragen de scheiding aan'
RTL

In 'Married at First Sight' was te zien hoe zes kersverse bruidsparen een gooi deden naar de liefde. In de laatste aflevering werd duidelijk dat vier van de zes weer zo snel mogelijk wilden scheiden. Vlak erna hoorden we dat ook koppel vijf inmiddels de scheiding had aangevraagd... en nu lijkt het erop dat ook koppel zes niet meer samen is.

Verschillende bronnen melden aan RTL Boulevard dat Aron en Monique elkaar niet langer man en vrouw noemen. RTL bevestigt noch ontkent de geruchten.

Met dit nieuws lijkt er een einde gekomen aan al het prille liefdesgeluk van dit seizoen Married at First Sight. Tussen Mick en Daisy en Bert en Suzan ging het al mis tijdens de huwelijksreis. Bij Lars en Lizzy en Rein en Danny barstte de bom vlak voor het koppelsweekend. Freddy en Sylvia en Aron en Monique waren tijdens de grote finale nog steeds dol op elkaar, maar ook dat mocht dus helaas geen stand houden.

Mick heeft nieuwe liefde gevonden na MAFS-scheiding: 'Ik ga het een kans geven'
Lees ook

Mick heeft nieuwe liefde gevonden na MAFS-scheiding: 'Ik ga het een kans geven'

Aron en Monique leken de perfecte match voor elkaar, zeker omdat ze allebei meteen een enorme klik voelden. Die klik werd alleen maar groter en groter tijdens de opnames en vooral de communicatie was heel goed tussen de twee. En natuurlijk wist Aron het hart van Monique ook te veroveren met alle cadeautjes die hij haar gaf. Nu lijkt er dus toch een einde te zijn gekomen aan hun huwelijksgeluk.

Vanavond meer hierover in RTL Boulevard, om 18.35 uur op RTL 4.

Freddy en Sylvia maakten deze week bekend toch te zijn gescheiden. Dit had alles te maken met de longkankerdiagnose van Sylvia. "Toen ik hoorde wat ik had, vond ik het niet eerlijk. Dit overkomt hem ook. Ik heb ook voor Fred de beslissing genomen om de stekker eruit te trekken. Ik vond het voor ons beiden niet eerlijk", zei Sylvia er dinsdagavond over in Jinek.

Van de zes koppels uit dit seizoen heeft dus niemand het overleefd. Wil jij weten of jij en jouw partner wél een goeie match zijn? Dat kun je zelf testen. In de video hieronder zie je hoe.

Lees meer over
Married at First SightVideoland serie