sprong in het diepe

Romy Monteiro scoort rol in GTST: 'Kinderdroom die uitkomt'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPRomy Monteiro scoort rol in GTST: 'Kinderdroom die uitkomt'
RTL

Het wordt druk in Meerdijk! Romy Monteiro (28) maakt namelijk haar intrede in het 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-dorp en komt de boel opstoken, vertelt ze aan RTL Boulevard.

"Je weet het nooit in Meerdijk"

Romy gaat Indra Kalkhoven spelen in GTST en dat gaat veel teweegbrengen. "Ze is eigenlijk de grote liefde van Richard", legt ze uit aan RTL Boulevard. Het Meerdijk-koppel zou zelfs gaan trouwen. "Die relatie is een beetje moeilijk geëindigd", gaat de actrice verder. "Indra is aan lager wal geraakt, maar Janine heeft een sluw plan. En daardoor komt Indra weer terug in het leven van Richard." Wat een cliffhanger! 

Romy Monteiro plaatst lovende tekst over moeder Antje op Insta
Lees ook

Romy Monteiro plaatst lovende tekst over moeder Antje op Insta

Het is een kinderdroom die uitkomt voor Romy. "Na GTST moest ik altijd naar bed", legt ze uit. Hoewel het om een gastrol gaat, ziet ze zelf al mogelijkheden. "In de serie kun je doodgaan en weer herleven. Je weet het nooit in Meerdijk", grapt ze. Bovendien is acteren een grote passie. "In de toekomst wil ik in een film spelen. Acteren is mijn nieuwe passie", verklaart ze. Romy is vanaf 2 maart bij Videoland te zien als Indra in GTST. Eén week daarna verschijnt die aflevering op tv. 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Lees meer over
Romy MonteiroGTST