HET LEVEN SPAART JE NIET

Cecilia Adorée verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPCecilia Adorée verlaat Goede Tijden, Slechte Tijden
RTL

Slecht nieuws uit Meerdijk: niet alleen Ferry Doedens (30) gaat 'Goede Tijden, Slechte Tijden' verlaten, ook zijn collega Cecilia Adorée (29) zal op dinsdag 9 maart voor het laatst te zien zijn in de soapserie. Na ruim 2,5 jaar komt er hiermee een einde aan de verhaallijn van Cecilia haar alter ego Tiffy Koster.

Bij Videoland hebben de fans van Goede Tijden, Slechte Tijden afgelopen week al kunnen zien hoe Tiffy en Lucas zich gereedmaken voor vertrek. Na een hectische periode, waarbij Tiffy in de knoop raakte met haar gevoelens voor haar beste vriend Daan, hebben de twee besloten om Meerdijk achter zich te laten en het geluk te gaan beproeven in het buitenland.

Aran Bade vraagt GTST-Janine en Ludo het hemd van het lijf
Lees ook

Aran Bade vraagt GTST-Janine en Ludo het hemd van het lijf

Afgelopen zomer werd al duidelijk dat Ferry Doedens de serie na twaalf jaar zou gaan verlaten vanwege het niet nakomen van werkafspraken. Vandaag laat EndemolShine aan RTL Boulevard weten dat ook Cecilia Adorée GTST gaat verlaten. Het vertrek van het soapduo betekent eveneens het afscheid van de jongste Sanders-telg: Wolf.

Wie juist een entree maakt in Meerdijk, is Romy Monteiro. Ze heeft een rolletje gescoord. In de video hieronder vertelt ze daar alles over.

De laatste aflevering met Lucas, Tiffy en Wolf zal morgen te zien zijn bij Videoland en op dinsdag 9 maart op RTL 4.

Lees meer over
GTST