so long, farewell..

Kijkers Op zoek naar Maria eisen hertelling na onverwachte uitslag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Op zoek naar Maria / AVROTROS NPOKijkers Op zoek naar Maria eisen hertelling na onverwachte uitslag
RTL

Sanne en Tessa kregen zondagavond de minste stemmen van het Nederlandse publiek en kwamen zo terecht in de gevreesde sing-off van 'Op zoek naar Maria'. Tot grote verbazing van twitterend Nederland.

"Na jaren op het toneel te hebben gestaan, toch weer auditie doen. Dat is gewoon keihard en pittig"

De twee meiden krijgen nog één kans om Pia Douwes te overtuigen waarom ze in de race moeten blijven met het prachtige nummer 'Zonder jou'. Een onmogelijke taak, aldus Pia. "Het is een keihard vak", begint de musicalster als het moment daar is. "Je moet elke keer weer auditie doen. Ik heb het zelf ook meegemaakt: na jaren op het toneel te hebben gestaan, toch weer auditie doen. En dat is gewoon keihard en pittig."

Kijkers en critici zetten hun vraagtekens bij Op zoek naar Maria
Lees ook

Kijkers en critici zetten hun vraagtekens bij Op zoek naar Maria

Volgens Pia is er geen twijfel over mogelijk dat de dames alles in huis hebben. Zowel Tessa als Sanne hebben eerder al in grote musicalproducties gestaan, dus de rol van Maria zouden ze prima kunnen dragen. Uiteindelijk besluit Pia, met pijn het hart, Tessa mee te nemen naar de volgende aflevering. En dat betekent dat het 'goodbye, auf wiedersehen' is voor Sanne.

Op Twitter reageren kijkers verbouwereerd op het nieuws. The Sound of Music is Sanne namelijk niet onbekend. De zangeres was een paar jaar geleden zelfs de understudy van Maria. Daarnaast heeft Sanne de afgelopen jaren in verschillende voorstellingen op West End gestaan in Londen, waaronder Les Misérables, maar ook MAMMA MIA!, waarin ze de hoofdrol van Sophie speelde. En The Grinning Man, waarin ze de hoofdrol van Dea vertolkte.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Frits SissingRichard GroenendijkJamai LomanPia DouwesOp Zoek Naar Maria