prikje hier, spuitje daar

Natasja Froger heeft niets met botox: 'Alle vrouwen lijken op elkaar'

Door RTL Boulevard/ Beau Monde··Aangepast:
© ANPNatasja Froger heeft niets met botox: 'Alle vrouwen lijken op elkaar'
RTL

Hoewel Natasja Froger (55) als presentatrice en wederhelft van zanger René Froger constant in de spotlights staat, vertelt ze in de nieuwste 'Beau Monde' eigenlijk helemaal niet ijdel genoeg te zijn voor iemand die vaak op televisie is. "Ze noemen me thuis de boerin, omdat ik er doordeweeks bijloop als iemand van de boerderij. Het liefst loop ik op klompen", aldus Natasja.

"Ik vergeet soms hoe ik erbij loop"

Natasja vertelt in het blad, dat vanaf woensdag te koop is, tijdens opnames standaard te vergeten haar make-up bij te werken. "Aan het einde van de dag heb ik altijd glim en uitgelopen mascara. Dan zie ik mezelf terug op tv en denk ik: daar had ik toch even iets aan moeten doen", bekent ze. "Maar op zulke momenten ben ik druk met de kandidaten of de omgeving. Zo zit ik er ook in. Ik vergeet soms hoe ik erbij loop."

Natasja Froger heeft vader door corona al jaar niet gezien
Lees ook

Natasja Froger heeft vader door corona al jaar niet gezien

Ook thuis loopt ze er het liefst comfortabel bij, al heeft ze daar zo nu en dan wel eens spijt van. "We wonen in het Gooi en soms zie ik om negen uur ’s ochtends vrouwen die al keurig in de make-up zitten. Ik kom dan net van de hei met mijn honden, op kaplaarzen, met verwaaid haar. Dan denk ik wel eens: jeetje Tas, je had toch ook wel een kwartiertje eerder kunnen opstaan om jezelf te fatsoeneren?" Maar volgens Natasja 'zit het er gewoon niet in'.

Je zal de presentatrice dan ook niet snel betrappen op een spuitje botox hier, of een filler daar. "Vrouwen gaan toch een beetje op elkaar lijken door cosmetische ingrepen, daar heb ik niets mee", geeft ze aan. "Tegen René zeg ik ook vaak: 'Wen er maar aan, je krijgt een oud appeltje.' Zijn antwoord is dan: 'Prima, heel graag.'"

Natas heeft ook helemaal geen tijd om uren voor de spiegel te staan, want sinds kort is ze oma. En voor haar kleindochter breekt ze alle regels.

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf woensdag in de winkel.

Lees meer over
Natasja Froger