Socials, Seks & Centen

Ferry Doedens gaat op onderzoek uit: is er een leven na OnlyFans?

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© ANPFerry Doedens gaat op onderzoek uit: is er een leven na OnlyFans?
RTL

Ferry Doedens (30) mag weer doen wat hij het leukste vindt: voor de camera staan. De voormalig soapie gaat aan de slag voor PowNed en duikt in de wereld van 'sexy social media', aldus het persbericht. 

Hoewel de acteur eerder deze week nog geheimzinnig deed over zijn nieuwe klus, komt hij er inmiddels openlijk voor uit. In het nieuwe tv-programma Socials, Seks & Centen gaat de kersverse OnlyFans-ster op een persoonlijke ontdekkingstocht in de wereld van sexy social media. Volgens het persbericht heeft Ferry zich in een avontuur gestort 'waarvan hij de afloop nog niet kent in een wereld die nog veel geheimen voor hem heeft'.
 

Ferry Doedens over gemis GTST: 'Heb er echt buikpijn van'
Lees ook

Ferry Doedens over gemis GTST: 'Heb er echt buikpijn van'

Ook geeft Ferry een exclusief kijkje in de wereld van de nieuwste social mediahype: platforms waar volgers tegen betaling expliciete content kunnen bekijken. Zijn eigen OnlyFans-account telt inmiddels bijna 3K betalende volgers, waarmee hij maandelijks een flinke boterham verdient.

Ook geeft hij het woord aan andere bekende influencers die, net zoals hij, hebben gekozen om achter een betaalmuur zichzelf van hun meest expliciete kant te laten zien zoals Levy van Wilgen, Kiki van Hees en Elise Siswet. Hoever zijn zij bereid te gaan op hun platform? En levert het naast inkomsten niet ook blijvende imagoschade op? Daarnaast gaat de voormalig GTST-ster ook in gesprek met familie en vrienden, wat vinden zij van het pad dat hij nu is ingeslagen? Kortom: is er voor Ferry een leven na OnlyFans?

Socials, Seks & Centen is vanaf maandag 26 april te zien bij NPO 3.

Lees meer over
Ferry Doedens