kom ik nog thuis of blijf ik slapen?

Rapper Snelle denkt nog niet aan samenwonen: 'Best een eigen leven'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRapper Snelle denkt nog niet aan samenwonen: 'Best een eigen leven'
RTL

Zijn muziek heeft Snelle zeker geen windeieren gelegd. De zanger bestormt momenteel samen met goede vriendin Maan de hitlijsten en zette onlangs op 25-jarige leeftijd zijn handtekening onder zijn eerste koopwoning. Waar hij besloot zónder zijn vriendin in te trekken. Aan 538 legt hij uit hoe dat zit.

"Sterre en ik hebben best wel een eigen leven"

Snelle vertelt over zijn relatie in het online format Release Reacties van 538, waarin gloednieuwe nummers onder de loep worden genomen. Als het nummer 'Goud' voorbijkomt van goede vrienden Suzan en Freek, wordt aan de singer-songwriter gevraagd wie er voor hém 'goud' zijn. Daar hoeft hij echter niet lang over na te denken: zijn vrienden en familie. Ook vriendin Sterre mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje. 

Documentaire over rapper Snelle 16 april te zien bij Netflix
Lees ook

Documentaire over rapper Snelle 16 april te zien bij Netflix

Volgens de 25-jarige gaat het hartstikke goed tussen hen, maar hebben ze nog geen concrete plannen om samen te wonen. "Sterre en ik hebben best wel een eigen leven", vertelt Lars, zoals de zanger echt heet. "Zij heeft ook gewoon een baan, eigen verantwoordelijkheden en vriendinnen. En ik ben ook de hele dag weg." Ze zien elkaar momenteel dan ook niet heel veel, maar als ze samen zijn genieten ze des te meer van elkaar.

Sterre is ook te zien in zijn Netflix-documentaire Snelle: Zonder jas naar buiten, die op 16 april uitkomt. De rapper, die de eerste Nederlandse artiest is met een eigen documentaire op Netflix, werd voor de docu gevolgd na zijn grote doorbraak in 2019. Maar ook tijdens de coronaperiode, waarin hij net als veel collega's niet kon optreden. Dat zijn familie ook te zien is vindt hij 'best wel spannend'.

Snelle: "Ik hou dat altijd een beetje weg van de buitenwereld, dus ik vind dat wel spannend. Aan de andere kant: het is allemaal heel mooi en het is wat het is. Sterre vond het superspannend. Toen ik voor het eerst voor de camera stond was ik een stuk ongemakkelijker (...) Dat deed ze waanzinnig."

Onlangs verscheen ook zijn nieuwe album Lars, waar ook een liefdesliedje voor zijn vriendin op staat.

Lees meer over
Snelle