zero points

Organisatie songfestival hoeft rapper Snelle niet te bellen

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOrganisatie songfestival hoeft rapper Snelle niet te bellen
RTL

Hij heeft net zijn tweede album uitgebracht en is de eerste Nederlandse artiest met een eigen documentaire op Netflix. We hebben het natuurlijk over de 25-jarige Snelle. Er wacht hem een grote toekomst, maar het songfestival past daar niet in.

"Volgens mij is er altijd heel veel te doen om het nummer"

Dit jaar vertegenwoordigt Jeangu Macrooy Nederland met het nummer 'Birth Of A New Age', een nummer dat Snelle overigens te gek vindt. Toch staat hij zelf niet te springen om mee te doen aan het liedjesfestijn. Dat vertelt hij in het online format Release Reacties van 538. "Volgens mij is er altijd heel veel te doen om het nummer", spreekt hij zich uit. Hij twijfelt dan ook of het iets voor hem zou zijn. In eerste instantie beweert hij van niet, maar dan slaat de twijfel toe. "Nee, die sluit ik wel uit", beslist hij dan.

Jan Smit honderden keren gevraagd voor deelname songfestival
Lees ook

Jan Smit honderden keren gevraagd voor deelname songfestival

Het Eurovisiesongfestival vindt dit jaar plaats in Ahoy Rotterdam. Op dinsdag 18 mei is het tijd voor de eerste halve finale en op donderdag 20 mei de tweede. Jeangu staat dankzij de winst van Duncan Laurence in Tel Aviv in 2019 meteen in de grote finale op zaterdag 22 mei.

Inmiddels zijn alle inzendingen van dit jaar bekent. Onze eigen Aran Bade beoordeelt in onderstaande video de grootste concurrenten van onze Jeangu Macrooy. Hoe groot is de kans op winst? 

Lees meer over
SnelleJeangu MacrooyEurovisiesongfestival